Forever Kerava

KUNTOSALI | RYHMÄLIIKUNTA | LASTENHOITO

TREENAA LOPPUVUOSI
HINTAAN 0 €

Tarjous koskee 12 / 24 kuukauden sopimuksia ja uusia asiakkaita. Toistaiseksi voimassa oleva sopimus 49 € / loppuvuosi. Toistaiseksi voimassa oleva sopimus edellyttää tammikuun normalihintaista kuukausimaksua. Ilmainen vuosimaksu 2020 + 2021 (normaalisti 40 € / vuosi). Etu voimassa 31.10. asti.

Forever Kerava | Valitse jäsenyys ja sopimuksen kesto

Kuntosali 49 € / 4 viikkoa
Sopimuksen pituus: 12 kk,
Kuntosalin käyttöoikeus 5.00-23.00. Nyt loppuvuosi tarjoushintaan 0 euroa (toistaiseksi voimassa oleva sopimus 49 € / loppuvuosi). Sopimus jatkuu normaalihintaisena tarjouksen jälkeen.
0,00 
Kuntosali & ryhmäliikunta & uinti 69 € / 4 viikkoa
Sopimuksen pituus: 12 kk,
Harjoittele kuntosalilla ja osallistu ryhmäliikunnan tunneille, mukana myös uinti. Nyt loppuvuosi tarjoushintaan 0 euroa (toistaiseksi voimassa oleva sopimus 49 € / loppuvuosi). Sopimus jatkuu normaalihintaisena tarjouksen jälkeen.
0,00 
Alennusryhmät* Kuntosali & ryhmäliikunta & uinti 49 € / 4 viikkoa
Sopimuksen pituus: 12 kk,
*Seniorit (80+), Teinit (9-16) ja opiskelijat. Oikeus alennukseen tarkistetaan salilla. Nyt loppuvuosi tarjoushintaan 0 euroa (toistaiseksi voimassa oleva sopimus 49 € / loppuvuosi). Sopimus jatkuu normaalihintaisena tarjouksen jälkeen.
0,00 

Lisäpalvelut

Littymismaksu
xxx
0,00
Paikanvaraus
FOREVER ONLINE: loppuvuosi 0 € (norm. 12 € / kk)
Liiku Foreverin suosituimmilla ryhmätunneilla omassa kodissasi. Forever Online tarjoaa monipuolisen valikoiman ohjattuja tunteja lihaskuntotunneista joogaan ja pilatekseen. Lisäpalvelu jäsenillemme jatkossa vain 6 euroa kuukaudessa.
0,00
Paikanvaraus
ForeCross loppuvuosi 0 € (norm. 15 € / 4 vko)
ForeCrossin tavoitteena on tehdä sinusta terve, vahva ja hyväkuntoinen. Kyseessä on monipuolinen kuntoilumuoto, jossa kehitetään tasaisesti kaikkia fyysisiä ominaisuuksia, kuten nopeutta, voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta. Edellyttää ForeCross-peruskurssia 89 €.
Ilman Kuntosali & ryhmäliikunta & uinti -kortin ostoa hinta 35 € / kk.
0,00
Paikanvaraus
Lastenhoito 0 € / lapsi / loppuvuosi
Foreverin lastenmaailma on luovaan, virikkeelliseen toimintaan pohjautuva lisäpalvelu jäseniemme käyttöön. Haluamme aktivoida lapsia kehittymään, liikkumaan ja oppimaan. Lastenmaailmassa on aina hoitaja vastaamassa lapsen turvallisuudesta.
Hinta 6 € / lapsi / 4 vko
0,00

Laskutustiedot

Liittyessäsi verkossa nyt, maksat vain ensimmäisen kuukauden maksut ja mahdollisesti valitsemasi lisäpalvelut. Kun saavut ensimmäisen kerran harjoittelemaan, teemme kanssasi helpon ja turvallisen e-laskusopimuksen, joka sitoo Sinua vain sovitun ajanjakson. Tervetuloa liikkumaan!

Tilauksesi

Tuote/palvelu Yhteensä
Kuntosali Kerava - 12 kk  × 1 0,00 
Loppuvuoden treenit  × 1
Liittyy:

Kuntosali Kerava

0,00 
Vuosimaksu 2020 (norm. 40 € / vuosi)  × 1
Liittyy:

Kuntosali Kerava

0,00 
Vuosimaksu 2021 (norm. 40 € / vuosi)  × 1
Liittyy:

Kuntosali Kerava

0,00 
Välisumma 0,00 
Yhteensä 0,00 

Henkilökohtaisia tietoja käytetään tilausten käsittelyssä, sivuston käyttökokemuksen tukemisessa ja muissa tarkoituksissa kuten on esitetty kohdassa Yksityisyyden suoja.

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...

Tilaus
Tarjous
Tilaus valmis

{first_name}, aloita harjoittelu Personal Trainerin kanssa!

Haluaisitko aloittaa harjoittelun Personal Trainerin ohjauksessa? Tästä saat ensimmäisen harjoittelukerran tarjoushintaan!

Personal Trainer, 1 harjoittelukerta. 15 € (sis. alv)

35,00  15,00  sis. alv
Veloitetaan kerran. Ei kuukausittain!