FOREVER Töölö

KUNTOSALI | RYHMÄLIIKUNTA | LASTENHOITO

1 kk 0 €
+ Voi hyvin -laboratoriopaketti maksutta

Tarjoamme nyt kaikille uusille jäsenillemme Pihlajalinnan Voi Hyvin -laboratoriopaketin kaupan päälle. Paketti sisältää hemoglobiinin, ferritiinin sekä rasva- ja sokeriarvojen tutkimuksen. Näin saat varmaa tietoa terveydestäsi – ja voit aloittaa treenaamisen huoletta. Testin arvo 125 €

Forever Töölö | Valitse jäsenyys ja sopimuksen kesto

Kuntosali 59 € / 4 viikkoa
Sopimuksen pituus: 12 kk,
Ensimmäinen kuukausi 0 € sekä Voi hyvin -laboratoriopaketti maksutta (arvo 125 €). Sopimus jatkuu normaalihintaisena tarjouksen jälkeen.
0,00 
Kuntosali & ryhmäliikunta 79 €/ 4 viikkoa
Sopimuksen pituus: 12 kk,
Harjoittele kuntosalilla ja osallistu ryhmäliikunnan tunneille, mukana myös uinti. Ensimmäinen kuukausi 0 € sekä Voi hyvin -laboratoriopaketti maksutta (arvo 125 €). Sopimus jatkuu normaalihintaisena tarjouksen jälkeen.
0,00 
Alennusryhmät* kuntosali & ryhmäliikunta 59 € / 4 viikkoa
Sopimuksen pituus: 12 kk,
*Eläkeläiskortin haltijat, juniorit (15–17 v) ja opiskelijat (opiskelijakortti tai opiskelijatodistus).Ensimmäinen kuukausi 0 € sekä Voi hyvin -laboratoriopaketti maksutta (arvo 125 €). Sopimus jatkuu normaalihintaisena tarjouksen jälkeen.
0,00 

Lisäpalvelut

Littymismaksu
xxx
0,00
Paikanvaraus
FOREVER ONLINE: loppuvuosi 0 € (norm. 12 € / kk)
Liiku Foreverin suosituimmilla ryhmätunneilla omassa kodissasi. Forever Online tarjoaa monipuolisen valikoiman ohjattuja tunteja lihaskuntotunneista joogaan ja pilatekseen. Lisäpalvelu jäsenillemme jatkossa vain 6 euroa kuukaudessa.
0,00
Paikanvaraus
ForeCross 15 € / 4 vko)
ForeCrossin tavoitteena on tehdä sinusta terve, vahva ja hyväkuntoinen. Kyseessä on monipuolinen kuntoilumuoto, jossa kehitetään tasaisesti kaikkia fyysisiä ominaisuuksia, kuten nopeutta, voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta. Edellyttää ForeCross-peruskurssia 89 €.
Ilman Kuntosali & ryhmäliikunta & uinti -kortin ostoa hinta 35 € / 4 vko.
15,00
Paikanvaraus
Lastenhoito 6 € / lapsi
Foreverin lastenmaailma on luovaan, virikkeelliseen toimintaan pohjautuva lisäpalvelu jäseniemme käyttöön. Haluamme aktivoida lapsia kehittymään, liikkumaan ja oppimaan. Lastenmaailmassa on aina hoitaja vastaamassa lapsen turvallisuudesta.
Hinta 6 € / lapsi / 4 vko
6,00

Laskutustiedot

Liittyessäsi verkossa nyt, maksat vain ensimmäisen kuukauden maksut ja mahdollisesti valitsemasi lisäpalvelut. Kun saavut ensimmäisen kerran harjoittelemaan, teemme kanssasi helpon ja turvallisen e-laskusopimuksen, joka sitoo Sinua vain sovitun ajanjakson. Tervetuloa liikkumaan!

Tilauksesi

Tuote Yhteensä
Kuntosali Töölö - 12 kk  × 1 0,00 
Voi hyvin -laboratoriopaketti  × 1
Liittyy:

Kuntosali Töölö

0,00 
Vuosimaksu 2020 (norm. 40 € / vuosi)  × 1
Liittyy:

Kuntosali Töölö

0,00 
Välisumma 0,00 
Yhteensä 0,00 

Henkilökohtaisia tietoja käytetään tilausten käsittelyssä, sivuston käyttökokemuksen tukemisessa ja muissa tarkoituksissa kuten on esitetty kohdassa Yksityisyyden suoja.

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...

Tilaus
Tarjous
Tilaus valmis

{first_name}, aloita harjoittelu Personal Trainerin kanssa!

Haluaisitko aloittaa harjoittelun Personal Trainerin ohjauksessa? Tästä saat ensimmäisen harjoittelukerran tarjoushintaan!

Personal Trainer, 1 harjoittelukerta. 35 € (sis. alv)

35,00  sis. alv
Veloitetaan kerran. Ei kuukausittain!